TEAMKLEDING

Ben jij de

KOPLOPER?

Op zoek naar customize fietskleding voor jezelf of voor je hele team?

Bike Fashion is exclusief dealer in Nederland van het Belgische fietskledingmerk Bodhi, specifiek voor customize fietskleding. Zowel individuen als groepen wielrenners of mountainbikers die graag in hetzelfde outfit fietsen kunnen bij Bike Fashion terecht. Iedere fietser is in de gelegenheid om zijn of haar maat te komen passen en de wensen door te spreken. Aan de hand van jullie wensen wordt er een design gemaakt, na goedkeuring wordt de bestelling geplaatst en rijden jullie binnen 7 weken als team in een geweldig outfit. Een outfit met uniek design én van topkwaliteit!

BE STYLISH. BE TOGETHER. BE BODHI

Voor ons is fietsen samen stijlvol op de pedalen, samen als team door het landschap glijden. Elkaar op sleeptouw nemen, bij uitputtende beklimmingen en zinderende afdalingen. Met souplesse schakelen tussen inspanning en ontspanning. En de straffe verhalen? Die worden in stijl doorgespoeld met een frisse pint aan de toog.

Vanuit de overtuiging dat fietskleding wél stijlvol kan zijn en de ongelofelijke boost die een fietstocht met maten geeft, ontstond het Vlaamse fietsfashionmerk Bodhi: Klantgericht, smaakvol en met oog voor details.

Bodhi is te bestellen bij Bike Fashion.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag, laat het ons weten!

Contactgegevens

ADRES

Bike Fashion
Nieuwstraat 32B
5521 CC Eersel

Telefoonnummer

0497 745 563

EMAIL

We zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op zondag en maandag zijn we gesloten.

Komen onze reguliere openingstijden niet goed uit? Maak hier een persoonlijke afspraak. 

Scroll to top