Social Rides

Bike Fashion

assos
speedclub event

Het afgelopen jaar zijn we gestart met de allereerste Social Rides georganiseerd door Bike Fashion in samenwerking met de leveranciers van de merken Rogelli en Fi’zi;k. Na deze twee succesvolle rides is het tijd voor een nieuwe ride! Schrijf je daarom nu in voor de laatste Social Ride van deze zomer op zaterdag 27 augustus 2022!

We nodigen je uit om je aan te melden voor een rit door de Kempen samen met het high-end merk Assos. Het merk Assos is opgericht in 1976, daarom is de insteek van dit jaar ook Speedclub ’76, tijdens onze social ride leggen we gezamelijk minimaal 76 kilometer af. Zoals bij voorgaande rides sluiten we deze ook af met een heerlijk hapje en drankje bij Bike Fashion. 

Om het Assos Speedclub Event nog specialer te maken bieden we deze dag een Speed Club Jersey van Assos aan. Dit shirt is een uniek exemplaar voor deelnemers aan het event. Het shirt is verkrijgbaar voor € 200,- . Op zaterdag 27 augustus bieden we het shirt eenmalig aan met 20% korting voor een prijs van € 160,- .

Wil jij deelnemen aan het event? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Vol is vol! 

Bike Fashion Social Ride

Datum: Zaterdag 27 augustus 2022
Starttijd: 10.00 uur
Eindttijd: 13.00 uur

Start en finish locatie: Bike Fashion Eersel
Afstand: 76 kilometer

Organisatie: Assos en Bike Fashion
Max. aantal deelnemers: 45 (vol is vol) 

Extra: Het dragen van een helm is verplicht, de fiets moet in goede staat zijn en enige ervaring van het rijden in een groep is vereist. 

Mocht je graag het Assos Speedclub 76′ Jersey willen aanschaffen en deze dag ook al dragen, dan mag je bij je inschrijving hiernaast bij ‘bericht’ je maat doorgeven en dan zorgen wij dat jouw unieke jersey klaarligt voor vertrek.

Benieuwd naar onze volgende social ride? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Scroll to top