Social rides & Events

Jaarlijks organiseren we tal van activiteiten, fietsen is een lifestyle en deze passie delen we graag met onze mede gepassioneerde fietsers. Zo trekken we er regelmatig op uit om samen een social ride te rijden en organiseren we thema dagen en events. Dit om elkaar beter te leren kennen en onze passie te delen.

Sluit jij bij ons aan?

agenda

Op zondagochtend 11 juni ’23 klikken we in onze pedalen om gezamenlijk de tweede Bike Fashion Social Ride van het jaar te rijden. 

Samen met Dimi van het helm merk Kask hebben we een tocht van 70 kilometer op de agenda staan met als start- en finishplaats, Bike Fashion in Eersel. Om 9 uur vertrekken we aan een prachtige zondagochtend tocht. 

Na de finish zal de heerlijke geur van koffie je in de Nieuwstraat tegemoet komen en liggen er versnaperingen voor je klaar. Vanuit ons en Kask ontvangt iedere deelnemer een leuke attentie! Genoeg redenen dus om je aan te melden voor deze social ride. 

Bike Fashion Social Ride 11 juni

Rij jij met ons mee? Meld je dan hieronder aan. 

 ALGEMENE INFORMATIE

Datum: zondagochtend 11 juni ’23
Starttijd: 09.00 uur
Eindttijd: 12.00 uur

Start en finish locatie:
Bike Fashion
Nieuwstraat 32B
5521 CC Eersel

Afstand: 70 kilometer
Organisatie: Bike Fashion en Kask
Extra: Het dragen van een helm is verplicht, de fiets moet in goede staat zijn en enige ervaring van het rijden in een groep is vereist.

Bike Fashion Social Ride . Samen uit, samen thuis 

Wil je deelnemen aan deze social rideBENIEUWD NAAR ONZE EVENEMENTEN EN SOCIAL RIDES?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Scroll to top