SERVICE

Blijf in ons wiel en schrijf je in

VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf in ons wiel en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We houden je graag op de hoogte van al het nieuws vanuit Bike Fashion. Jaarlijks zullen we een aantal nieuwsbrieven versturen met daarin onder andere de nieuwe collecties, informatie over merken en producten, kortingen en de mogelijkheid tot inschrijving voor speciaal georganiseerde evenementen zoals onder andere de social rides.

Specials bij Bike Fashion.

De dynamische fietswereld bestaat niet alleen uit het hebben van een goede fiets of het passen van de juiste kleding. De fietswereld bestaat uit zoveel meer, fietsen is een passie, fietsen is een beleving en dat mag gedeeld worden. Bij Bike Fashion willen we klanten meenemen in de beleving van een nieuw avontuur. Want weet je eigenlijk al hoe je een band moet plakken als je op een regenachtige ochtend plotseling lek rijdt? Wil je deelnemen aan de jaarlijkse pool voor de Giro D’Italia om een fantastische prijs te winnen? Of wat denk je van een heerlijke Franse wijnavond in combinatie met het bekijken van het laatste uurtje van die spannende etappe uit de Tour de France?

Allemaal evenementen om in samenwerking met lokale ondernemers uit Eersel op te zetten om zo samen voor een geweldige beleving te zorgen.
Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten.

SPECIALLY FOR YOU

Wil jij je vader, moeder, vriend of vriendin een unieke avond uit geven? Maak dan een persoonlijke afspraak voor hem/haar om bij ons te komen private shoppen, mét passend advies en voor deze speciale avond zorgen wij voor lekkers bij de koffie! Meer informatie over deze unieke avond? Neem contact op met Bike Fashion.

FOR EVERY MOMENT, THE PERFECT GIFT

Webshop, bedoel je niet GO webshop? Nee.. No webshop!

In deze tijd is het bijna ondenkbaar om een bedrijf te starten zonder webshop. Desondanks heeft Bike Fashion geen webshop, we geven je graag inzicht in de reden waarom niet.

SERVICE

Een webshop betekent extra service. Bij ons ligt dat stukje extra service meer in het persoonlijk adviseren van de klant. De merken worden bij ons op een passende manier onder de aandacht gebracht. Het meteen kunnen laten ervaren wat de verschillen binnen ons assortiment zijn gaat niet middels een webshop.

PERSOONLIJKHEID

De persoonlijkheid van ons naar de klant en andersom. Iedere fietsliefhebber is belangrijk voor ons, we willen de persoon graag leren kennen en hem of haar op de juiste manier adviseren.

SNELHEID

Vandaag besteld is morgen in huis, bij de meeste webshops streven ze daarnaar. Ben je klant bij Bike Fashion en ga je morgenmiddag een weekend fietsen maar geeft het weer niet zo’n goede voorspellingen? Bel dan even naar Bike Fashion [0497 74 55 63] en we proberen je diezelfde dag nog een windjack, armstukken of regenjasje te bezorgen of op te sturen.

Scroll to top