Il Magistrale Cycling Coffee

Ride your bike, push hard and earn your coffee

IL MAGISTRALE

De koffie voor de fietser! Uiteraard wordt deze koffie aan onze klanten geschonken in onze speciaalzaak maar verkopen we de koffie ook. Ben je een koffieliefhebber dan zijn de bonen van Il Magistrale iets voor jou.

Voor Il Magistrale is fietsen en koffie een manier van leven. De sterke connectie tussen fietsen, de uitdagende elementen en het drinken van deze geweldige koffie is duidelijk. Pure passie! De echte liefhebber bereid zijn koffie zo vers mogelijk. Als een echte barista stelt hij zijn bonenmolen (Grinder) tot in precisie af, om vervolgens zijn professionele espressomachine met de juiste druk aan het werk te zetten.

Il Magistrale koffie is niet zomaar een koffiemerk. De eervolle titel ”Il Magistrale” is voor diegenen die harder pushen, langer lijden en nummer één willen worden en blijven. Het karakter, de moed en de zwier die door hen worden getoond, inspireert Il Magistrale om jullie de beste koffie te bieden. Degenen die het meeste uit zichzelf eisen, verdienen onze speciale koffie.

Scroll to top